0 items

  De Boog

  ... voor eenheid in geloof en leven

  Nieuwsbrief & e-Book

  De digitale Nieuwsbrief van De Boog staat boordevol informatie en tips over boeken. U wordt geïnformeerd over nieuwe titels, aanbiedingen en laatste publicaties. Ook vindt u op dit gebied tips en andere wetenswaardigheden. Zo blijft u op de hoogte van onderwerpen die invloed hebben op uw geestelijke gezondheid. De Nieuwsbrief geeft u in de toekomst de zekerheid dat u als lezer het eerst geïnformeerd wordt over nieuwe titels binnen ons brede assortiment.

  De Nieuwsbrief bevat beknopte informatie met automatische verwijzingen. Als u toch meer wilt weten: met 1 muisklik bent u nader geïnformeerd. Zo kunt u snel de informatie tot u nemen zonder veel tijdverlies en leest u alleen dat wat u interesseert.

  Wij bieden de Nieuwsbrief gratis via uw email aan, zodat wij de meest actuele informatie kunnen geven. De Nieuwsbrief van De Boog brengen wij periodiek uit, elk maand, tenzij een speciale editie zinvol is in verband met belangrijke ontwikkelingen.

  U kunt zich aanmelden op HOME onder de kop 'Schrijf in op de Nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book'.

  Binnen enkele minuten na uw aanmelding ontvangt u een email. In deze email wordt u gevraagd te bevestigen dat u zich heeft aangemeld. Dit kunt u doen door op de link in de aan u verstuurde email te klikken.

  Veel leesplezier toegewenst!

  Vragen? Stuur een berichtje aan info@deboog.nl of bel (035) 694 63 50.  Inloggen ...

   

  Klantenservice

  Bestellen

  Contactformulier

  Tel. (035) 694 63 50

  Bgg. (020) 461 15 60

  Betaal informatie

  Adres

  Bezoek- en verkoopadres:

  Stichting Leesgoed

  Keizersgracht 218-B

  Amsterdam


  Dinsdag t/m donderdag van 11:30 tot 12:15 uur.
  Zondag van 11:15 tot 13:10 uur